17 NIEUWE NAMEN op VESTROCK 2015

VESTROCK is er trots op om de vierde reeks namen bekend te kunnen maken voor de zesde editie op 5, 6 en 7 juni op het eiland in de Buitenvest van Hulst. Aan de affiche worden toegevoegd:

Vrijdag 5 juni 2015:
Dotan
Dirtcaps
Black Horse Society
The Darkraver
Funkstarz
Oorgasme
Drive Like Maria 

Zaterdag 6 juni 2015:
Therapy?
Tourist le Mc
The Pheromones
Helsinki
Ird
Lookapony
Raglans
Blaas of Glory
Zornik

Zondag 7 juni 2015 (VESTROCK JUNIOR):
Sarah & Julia

Op VESTROCK 2015 zijn circa 75 acts te zien, waaronder Anouk, Douwe Bob, Showtek, Arsenal, Mr Polska, Don Diablo, Lonely the Brave, Nielson, Mainstreet en Freek Vonk.

In de komende week wordt het programma van VESTROCK UNIVERSITY bekend gemaakt, waarmee het programma van VESTROCK 2015 compleet is.
Meer informatie is te vinden op www.vestrock.nl

Het gezelligste boutique festival van de lage landen, een prachtige locatie, het Eiland in de vestingwerken van de middeleeuwse vestingstad Hulst, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en Sint-Niklaas, voor de echte genieters, met lekker eten, mooie bieren, goede voorzieningen, geweldige muziek, theater, toffe lezingen, een festivaldag speciaal voor kinderen en een camping (voor slechts € 10) op korte afstand van het festivalterrein. Beleef het mee op het prachtige eiland in het water rond vestingstad Hulst. 
VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor VESTROCK € 30 voor vrijdag en € 35 voor zaterdag, en voor VESTROCK JUNIOR € 17,50. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 50. Kaartverkoop via www.vestrock.nl.

Voor meer informatie, vragen of nadere toelichting voor de pers kunt u contact opnemen met marcel@vestrock.nl