AAPNOOTMIES kondigt nieuwe single aan!

AAPNOOTMIES is de Nederlandstalige indiepopband rondom zangeres en songwriter Dinaira Scheffers. Haar muzikale invloeden haalt ze uit bands als Jónsi, Sigur Rós, James Blake en Bon Iver, maar ondanks haar Engelstalige achtergrond besloot zij toch de overstap naar Nederlandstalig te maken. Na een lange zoektocht naar sound, tekst en gevoel ontstond het titelloze debuutalbum vol hoopvolle, kleine, bombastische, organische, kinderlijke en volwassen liedjes waar iedereen z’n eigen nostalgische beelden in kan creëren.

Na de release van het debuutalbum in maart 2016 gaat het de band al snel voor de wind. Zo’n 80 optredens, drie singles met bijbehorende videoclips, airplay op Radio 1, Radio 2 en 3FM, finale Grote Prijs van Nederland en Sena Performers PopNL Award, 23 shows tijdens de Popronde (als 3voor12 Talent) en festivals als Oerol, Parkpop, Where The Wild Things Are, Sniester en Westerpop, voorprogramma DI-RECT en Maaike Ouboter en het winnen van de Haagse Pop Prijs in de categorie Aanstormend Talent. Op 1 maart 2018 ging bovendien de film De Wilde Stad in première waarbij het nummer Vogel Zonder Grens op de door Top Notch uitgebrachte soundtrack staat.

Voor het nieuwe werk van AAPNOOTMIES zijn de handen ineen geslagen met producer Wannes Salomé (Klangstof). Vandaag komt ‘Ongekend’ uit. In juni gaat de band de studio in voor de opnames van het nieuwe album.

Bekijk en beluister ‘Ongekend’ HIER

Website
www.aapnootmiesband.nl
Facebook
www.facebook.com/AAPNOOTMIESband
Twitter
www.twitter.com/AAPNOOTMIESband
Instagram
www.instagram.com/AAPNOOTMIESband