info

Anna Rune brengt single That’s Life uit op 09 december 2015

De kersverse winnares van De Beste Singer-Songwriter van Nederland is de 21 jaar jonge Anna Rune uit Sint Niklaas, België. Anna won overtuigend én als eerste vrouw het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland met haar song “That’s Life”, die zij nu op 09 december uitbrengt als single.

De single is opgenomen met topproducer Reyn Ouwehand, onder meer bekend van zijn samenwerkingen met Eva de Roovere, Mister And Mississippi en Vanessa Paradis.

Met haar klassieke achtergrond, een groot hart voor componeren en een onmiddellijk herkenbare stem behaalde Anna Rune eerder al de finales van De Kunstbende en Imagine. Niet veel later mocht zij op tournee met internationaal befaamd pianist Jef Neve, en bracht zij in eigen beheer een EP uit. In de zomer van 2015 speelde Anna op meer dan 25 festivals waaronder Pinkpop, Sziget en Songbird, en verzorgde zij daarnaast ook de voorprogramma’s van onder meer Asaf Avidan, Asgeir, Blaudzun en Kensington.

Deze week staat Anna Rune voor een uitverkochte Stadsschouwburg in haar thuisstad en de komende maanden zal Anna zich voorbereiden voor het opnemen van haar eerste album die zijn verwachting zal maken in 2016.