info

Lili Grace zijn de gezusters Dienne (23) en Nelle (25). Ze brengen tweestemmige songs begeleid op cello, elektronica, toetsen en percussie. De 2 zussen hebben de voorbije jaren een bijzonder knap parcours afgelegd. In tegenstelling tot vele andere jonge groepen, kende hun muziek daardoor op korte tijd een mooie en grote evolutie. Die constante zoektocht naar zichzelf is interessant om te volgen.

In 2012 schreven ze zich in voor Humo’s Rock Rally en haalden ze de finale. Hierna volgden heel wat shows en voorprogramma’s o.a. die van Trentemöller, Cocorosie, Nils Frahm, Dez Mona, Magnus…Een jaar later schreven ze de muziek voor theaterproductie Labyrint (theater Froefroe, Antwerpen) en in 2015 voor theaterproductie Pentamerone (theater Froefroe + Laika, Antwerpen).
In 2014 werkten ze samen met Jo Francken aan hun debuut EP. Hiervan werd er in April 2015 eerste single ‘The Spell’ de wereld ingestuurd.

De volledige debuut EP wordt op 12 November uitgebracht.

De zussen zijn recent nog uitgekozen door Oscar and the Wolf’s whizzkid Ozan Bozdag tot een samenwerking met Aloft Brussel in 2016. Ondertussen werken ze wat hun live verhaal betreft samen met Werner De Wachter (Busker Bookings) voor België en Tom de Ketelaar (Greenhousetalent) voor Nederland.

U zult het zien: deze twee jonge deernen zullen het podium bestijgen als waren ze op de planken geboren.