info

In Februari 2015 verschijnt het derde album van Roosbeef.

Roosbeef is niet alleen de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens. Het album gaat “KALF” heten.
 Wie is het kalf? Misschien Roos Rebergen zelf wel, maar zeker is dat door het verschijnen van dit nieuwe album, de band vanaf februari 2015 weer aan een tournee begint langs de Belgische en Nederlandse podia.

Roos Rebergen blijft ook op dit album gewoon doorgaan met het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Met veel plezier en toewijding heeft de band de afgelopen maanden in een studio te Antwerpen aan hun boreling gewerkt met lol, gedrevenheid en vakmanschap, maar ook met bloed, zweet en tranen.
De wonderbaarlijke Rebergen, omringd door drie buitengewoon getalenteerde en eigenzinnige personages, zal met “KALF” ongetwijfeld weer veel stof doen opwaaien in Nederland en België.

Over de zojuist verschenen single en video ‘Kalf’: Luister en huiver. Je kan het kopen, je kan het luisteren, je kan het zien….. als je het goddomme maar mee kan zingen!