Bekijk hier de bizarre teaser voor STIJN MEURIS’ TIRADE 3!

Straks gaat Stijn Meuris van start met een derde reeks Tirades. Tirade 3 kreeg de ondertitel ‘In Blind Vertrouwen’ mee, niet geheel toevallig in woelige politieke tijden en een periode van verkiezingen. Meuris botste in de aanloop op een dubbelganger en vroeg of die zin had om mee aan de campagne rond Tirade 3 te werken. Hoe dat van start gaat kan u hier zien.

Het stuk gaat officieel in première op woensdag 5 december in het Cultureel Centrum in Strombeek-Bever, en tourt daarna door heel het Vlaamse land. Komt dat zien, en horen.

Na een volledig uitverkochte eerste TIRADE-tour en een tweede reeks (TIRADE 2.017 genaamd) met nog meer shows, meer uitverkochte zalen én een vertoning op Canvas, steekt Stijn Meuris een ferm tandje bij. 
Omdat er nog wel enkele politieke katten te geselen vallen, aan alle kanten van het kleurenspectrum. En omdat er, ondanks alles, geweldig gelachen kan worden met iets dat zo humor- en uitzichtloos is als het huidige beleid. 

TIRADE 3 belooft sowieso een speciaal geval te worden. Aan het eind van een turbulent en bijwijlen beschamend geacteerd verkiezingsjaar moet de druk van de ketel: WHAT THE FUCK! was dat allemaal. 

In een ruim 90 minuten durende solovoorstelling overloopt Meuris, gepokt en gemazeld als het gaat over podiumvastheid en energie, niet enkel het afgelopen politieke jaar; hij checkt en passant ook of de burger er nog een beetje zin in heeft. 
TIRADE 3 kan immers ook dienen om de Vlaming, die het allemaal amper interesseert zolang zijn frigo maar vol zit, nog heel even een tik tegen de kop te geven. Voor het allemaal definitief naar de kloten is. 

Achteraf niet komen klagen. Klagen doen we best vooraf.

http://www.stijnmeuris.be
https://www.facebook.com/meurismusic/