BUSCEMI & Philip Hoet lanceren exclusieve zonnebril!

Onder zijn alter ego Buscemi is Dirk Swartenbroekx sinds 1996 zowat uitgegroeid tot een wereldwijd gekend topmerk dat dealt in electronische muziek met een warme, zuiderse feel. Of het nu bossanova, jazz, afrobeat dan wel dub of house is, Buscemi etaleert in al zijn projecten een uitstekende smaak en een goeie neus voor de meest dansbare stijlen uit alle uithoeken van de wereld. Eerder dit jaar was er ook het nieuwe album ‘Sol Y Suave’.

Philip Hoet, ontwerper van het Belgische brillenmerk ‘Ph&F’, ontwierp speciaal voor Buscemi deSEASIDE-bril. Deze bril is vervaardigd uit exclusief Italiaanse acetaat, een kunststof bestaande uit 70% katoen. De Buscemi Seaside-bril is verkrijgbaar zowel als zonnebril of als sterkte bril.

Daarnaast werkten Philip Hoet en Buscemi aan een limited edition ‘Buscemi box’. Deze box bevat de limited zonnebril in een tortoise retro acetaat of een corn-kleurige vintage acetaat én een unieke download kaart met een exclusieve Buscemi DJ mix. Limited is wel heel toepasselijk, want er zijn slechts 25 boxes van beide versies.

De SEASIDE bril zal worden voorgesteld in de Nightshop in Knokke-Heist op zondag 24 augustusvanaf 20u00 met een Buscemi DJ set. De Nightshop (Art-Bar-Design-Fashion) is te vinden in een fantastische villa tegenover het Casino (Nellenslaan 136, Knokke-Heist) en biedt een platform aan galleries, designers en andere creatievelingen.

Voor meer informatie contacteer:
Philip Hoet : info@ph-f.com
Gentlepromotion : geraldine@gentlepromotion.be
Mostiko/CNR Records : billy.torney@cnrrecords.be
www.ph-f.com – www.philiphoet.be