DE HOOP’s new single ‘Sapjes Overal’ now available as free download.

DE HOOP – ‘SAPJES OVERAL’ GRATIS DOWNLOADBAAR
De Hoop is een urban/dance project waarbij drie Benelux-muzikanten met verschillende muzikale achtergrond de krachten bundelen. DJ Speck, MC CCII aka MC Hoop en Gebaar gaan op zoek naar een nieuwe en pure vorm van elektronische muziek, maar tasten tekstueel de grenzen van het aanvaardbare af.  Hun eerste single ‘Waar is de meisje’ is de muzikale vertaling van de grote zoektocht die vele jongeren voeren: naar geld, een identiteit, een taal en liefde.
Dat het allemaal niet zo zwaar op de hand hoeft te zijn, maakt de groep dan weer duidelijk in de opvolger, waarin ze stellen dat ze gewoon graag een ‘Piepkleine Party’ willen throwen.    In de derde single ‘Sapjes Overal’ wordt aandacht besteed aan het culinaire en gaat het tempo weer omhoog.

Deze single is vanaf woensdag  gratis downloadbaar zijn via de facebook van de groep. De Hoop verlaat het pad van albumrelease met vooruitgeschoven singles. De groep zal om de 3 maanden een nieuw nummer lossen als gratis download én bijhorende spraakmakende clip.


Een ding staat vast: De Hoop op een betere toekomst is niet langer ijdel.