DIJF SANDERS lost ‘RAVANA’, de eerste single uit zijn nieuwe plaat

Beluister/download ‘Ravana’ HIER.

Dijf Sanders is terug! Het nieuwe album van onze favoriete muzikale visionair verschijnt op 14 februari op Unday Records. Na het succes van zijn in Indonesië opgenomen ‘Java’, dat overal lovende recensies kreeg, maakte Dijf voor ‘Puja’ een muzikale trip door Nepal. Eerste track ‘Ravana’, dompelt ons onder in een wereld doortrokken van Nepalese, Tibetaanse, Chinese en Indiase klanken. De combinatie van de opgeknipte beats en Dijf’s organische exotica zorgt voor een onweerstaanbare hypnotische flow.

Na zijn reis naar Nepal heeft Dijf zijn veldopnames en indrukken als vertrekpunt gebruikt om een ​​nieuw universum te creëren samen met drummer Simon Segers (De Beren Gieren, MDCIII), saxofonist Mattias De Craene (MDCIII, Nordmann) en sitarspeler Nicolas Mortelmans (Condor Gruppe). Multi-instrumentalist en producer Dijf vuurt een breed spectrum aan stijlen op ons af, waaronder exotica, psychedelica, jazz en elektronica.

Welkom in de wonderlijke wereld van Dijf Sanders.
Dijf en zijn band (Simon Segers en Mattias De Craene) stellen ‘Puja’ voor tijdens een clubtour dit voorjaar; De eerste data werden al bekendgemaakt.

Live

17 maart – Stuk, Leuven
28 maart – Jazzcats, Kortrijk
2 april – De Roma, Antwerpen
22 april – Handelsbeurs, Gent

Facebook
Instagram