FACES ON TV brengt LOOKING GLASS EP uit vandaag!

Stream/download HIER

Faces on TV heeft een opvolger klaar voor ‘The Image of Boy Wonder’ en ‘Dancing After All’. De nieuwe single ‘Looking Glass’ is een broeierige soundtrack voor een wilde nacht. De instrumentale hook – een trompet zoals die alleen ten huize Maekelberg kan klinken –  gaat je gegarandeerd achtervolgen. De track stond al op het album, maar werd door Jasper grondig herbouwd voor de gelegenheid. De nieuwe versie is road tested én nog vetter en mysterieuzer dan het origineel. 

Onze Luikse vrienden van Pale Grey maakte een synth-heavy rework van ‘Looking Glass’ voor op de B-kant. Zelfde feestje, andere drugs.     

In april kwam het langverwachte en veelgeprezen ‘Night Funeral’ van Faces on TV uit. Sinds de release speelde de band rond Jasper Maekelberg een succesvolle clubtour, maakten ze deze zomer de festivals onveilig en ze trapten onlangs ook hun najaarstour af.
Daarnaast wonnen ze in september de prestigieuze Europese Anchor Award voor ‘upcoming talent’ op het Reeperbahn festival in Hamburg en begonnen ze aan hun eerste Duitse avontuur. Ze speelden hun eerste headline tour en op dit moment speelt Jasper er solo een reeks voorprogramma’s voor Kovacs.

Tracklisting
1. Looking Glass (revisited)
2. Looking Glass (Pale Grey remix)
3. Looking Glass (album version) 

Live
09.11 C-Mine Genk BE
10.11 Cactus Club Brugge BE 
16.11 Vooruit Gent BE SOLD OUT
17.11 Made In Belgium Bergen op Zoom NL
22.11 Trix Antwerpen BE 
23.11 Reflektor Liège BE 
29.11 Altstadt Eindhoven NL 
30.11 Ekko Utrecht NL 
13.12 Merleyn Nijmegen NL 
15.12 Rotown Rotterdam NL

https://www.facesontv.be/
https://www.facebook.com/FacesOnTv/
https://twitter.com/facesontv_
https://www.instagram.com/facesontv/