FEEST ih PARK maakt nog maar eens een nieuwe reeks namen bekend

Met Gary Clark Jr. heeft het festival alvast een Grammy Award Winner te pakken. Deze gitaarheld mocht al het podium delen met The Rolling Stones, Eric Clapton, Buddy Guy en Alicia Keys, maar op Fi:hP heeft hij geen grote sterren nodig om het hoofdpodium plat te spelen. Volgens de internationale pers maakt hij een stevige mengeling van Soul, Rock en Blues zoals enkel Jimmy Hendrix het hem heeft voorgedaan.

Ook het drum’n bass aanbod wordt stevig uitgebreid. The Qemists komen hun nieuwe plaat live voorstellen en S.P.Y ft. Mc Lowqui en Cedex ft. Higher Underground worden aan de affiche toegevoegd.

Techno en electro beats worden je dan weer voorgeschoteld door DJ Hell.

Voor de zwoele dancehall, reggae en funky party kan je rekenen op bad boy Troubleman aka TLP en het beste soundsytem van Duitsland Pow Pow Movement.

Bert Ostyn, Frontman van Absynthe Minde, heeft een soloplaat uit en komt deze onder de naam Ostyn promoten en voor folky rock zorgt het britse Beaty heart. Pomrad is de laatste toevoeging in het rijtje.

Feest in het Park loopt dit jaar van 21 tot en met 24 augustus aan de vertrouwde donkvijver in Oudenaarde.

De voorverkoop loopt ondertussen als een sneltrein. Fase één is ondertussen al twee weken uitverkocht. Vanaf nu betaal je voor WE- ticket t.e.m 27 juni 79€.

Vanaf 28 juni is de prijs voor een WE-ticket 86€.

Alle info: www.feestinhetpark.be