Fi:hP blijft de affiche aandikken!

Feest in het Park strooit met nieuwe namen dat het een lieve lust is. In die nieuwe lijst namen treffen we voornamelijk Belgische acts aan: Admiral Freebee, Magnus live, Customs, Horses on Fire, Antwerp Gipsy Ska Orkestar, Yves Deruyter, Nadiem Shah en Mumbai Sience.

Maar er is op Fi:hP uiteraard ook plaats voor interessante acts uit het buitenland. Het Braziliaanse drum ’n bass icoon Dj Marky is er zo één van. Hij zal op Fi:hP worden bijgestaan door de al even legendarische Stamina MC. Daarnaast bevestigden ook Kraantje Pappie, The Exitements en St. Paul & The Broken Bones hun komst naar Oudenaarde.

Het festival geeft ook mee dat de voorlopige dagindeling op hun website www.feestinhetpark.be is terug te vinden.
Ook de voorverkoop van het festival doet het bijzonder goed. De eerste fase van de ‘Early Bird’ actie loopt stilaan ten einde. Wie nog wil genieten van goedkopere combitickets haast zich dus maar best, want op is op! Meer info over de tickets vind je ook op de website.

Feest in het Park loopt dit jaar van 21 tot en met 24 augustus, en dit nog steeds aan de vertrouwde locatie aan de Oudenaardse Donkvijvers.

Alle namen op een rijtje:
CeeLo Green
Aloe Blacc
Macy Gray
Admiral Freebee
Rusko
Magnus live
Busy Signal
Collie Buddz
Tiga
Mike Skinner dj-set
Tanya Stephens
Booka Shade
Kitty, Daisy & Lewis
Intergalactic Lovers
Dj Marky
Stamina MC
Dr.Lektroluv Visual Set
Flip Kowlier
Mintzkov
Altrego
Customs
Kraantje Pappie
The Opposites
Horses on Fire
The Exitements
St. Paul & The Broken Bones
Toddla T Sound
Antwerp Gipsy Ska Orkestar
Yves Deruyter
Nadiem Shah
Mumbai Sience

Alle info: www.feestinhetpark.be