Fi:hP op zondag: nog steeds de familiedag!

Naar goede gewoonte geeft Feest in het Park op zondag extra aandacht aan families en kids. Dit jaar zal dit niet anders zijn. Naast een aantal kermisattracties heeft de organisatie ook aan het muzikale gedacht. Want op zondag 16 augustus meert Kapitein Winokio met zijn bonte bende aan de Donkvijvers aan. Je treft hem daar om 14h in de concerttent!

Eerder deze maand kreeg de organisatie het bericht dat Protoje niet naar het festival zou komen. Maar dat werd vandaag door zijn management weer rechtgetrokken, en dus speelt Protoje met zijn band The Indignation toch op het Oudenaardse festival. En zo valt de programmatie op het hoofdpodium op zondag stilaan in zijn definitieve plooi. Daardoor verschuift het concert van Willow naar zaterdag 15 augustus.
Meer nieuws valt er dan weer te rapen uit het CirCo kamp. Soulzangeres Leki zal de band vervoegen als special guest.
Het hoofdpodium ziet er nu als volgt uit: CirCo ft. Leki, Scarecrow, Protoje & the Indignation, Starflam, Nneka en afsluiter Milow.
Tickets voor zondag 16 augustus kosten slechts 20€, maar kinderen t.e.m. 12 jaar mogen gratis naar het festival!

Op dit moment loopt de 2de fase van de early-bird tickets extreem hard. De organisatie verwacht dat, door de grote vraag naar deze combi-tickets, deze allemaal de deur uit zullen zijn nog voor de einddatum is verstreken.
Op dit moment betaal je tot 1 juli, zolang de voorraad strekt, 65€ voor een WE-tickets. Vanaf 1 juli kost ditzelfde ticket 70€.

Vanaf dinsdag 23 juni kunnen ook fysieke tickets gekocht worden.
In Oudenaarde kan je terecht in het festival zenuwcentrum, Kaffee Hyppo, de cafetaria van de zwem.com, de toeristiche dienst en in Go-Sport Oudenaarde. Café The Road House wordt het verkooppunt in Ronse.
In de rest van Vlaanderen zijn fysieke tickets te verkrijgen in de Go-Sport Winkels van Aalst, Geraardsbergen, Dendermonde en Diepenbeek.
Voor de online-verkoop kan je nog steeds terecht op www.feestinhetpark.be/tickets en http://www.ticketmaster.be/artist/feest-in-het-park-tickets/961978?language=nl-be