FihP pakt uit met MILOW, GIRLS IN HAWAII, CAMO & KROOKED!

Feest in het Park voegt na dEUS een eerste pak ronkende namen toe aan de affiche.

Voor de 20ste verjaardag van het festival tekent ook Milow present.  De immer sympathieke Leuvenaar speelde in zowat elke grote zaal of festival ter wereld. In België is zijn doortocht deze zomer eerder beperkt, maar hij zakt dus op 16 augustus af naar Oudenaarde.
Maar ook de rest van de lijst namen oogt bijzonder aantrekkelijk. Met Girls in Hawaï, Claptone, Camo & Krooked, Drumsound & Bassline Smith, The Juan MacLean, Compuphonic en Gangthelabel is de toon gezet.Reggae en dancehall fans kijken alvast uit naar de komst van Protoje & The Indiggnation, Cutty Ranks en Turbulence.

Zeer binnenkort mag je van het festival nog een aantal grote namen verwachten.

De beste Belgen, in combinatie met de coolste buitenlanders en de tofste dj’s staan nu al garant voor het verjaardagsfeest van het jaar!

Goedkopere tickets!

Het festival wil in het kader van hun 20ste verjaardag de bezoekers bedanken voor hun jarenlange steun. Daarom doet Fi:hP een inspanning om de ticketprijzen goedkoper te maken dus ook die van de combitckets! Wie in de eerste fase van de Early Bird actie een weekendticket koopt, betaalt daarvoor slechts 60€. 

De tickets voor vrijdag 14 augustus zijn dankzij de komst van dEUS enorm gegeerd. De voorverkoop van het festival draait nu al op volle toeren!

Zondag = familie- én volwaardige festivaldag!

Op zondagnamiddag heeft Fi:hP extra aandacht voor de jongsten onder ons met een aangepaste programmatie en kinderanimatie. Om het verrassingseffect te vergroten wil de organisatie daarover nog niet veel details geven. Maar het belooft zeker de moeite te worden!

Feest in het Park loopt van 13 tem 16 augustus aan de Donkvijvers in Oudenaarde.

Reeds bevestigd:

dEUS

Milow
Girls in Hawaii
Protoje & The Indiggnation

Camo & Krooked ft. MC Mota

Claptone

Compuphonic
Drumsound & Bassline Smith
The Juan MacLean
Turbulence
Cutty Ranks
Gangthelabel

Voor meer info: www.feestinhetpark.be