FLYING HORSEMAN stelt nieuwe single ‘SECRETS’ voor uit album ‘MOTHERSHIP’

Beluister de single HIER.
Beluister het album ‘Mothership’ HIER.

‘Secrets’ is de nieuwe single van Flying Horseman. De band is al een perslieveling en live sensatie sinds hun debuut, maar het is pas sinds de release van hun zesde (!) album ‘Mothership’ dat hun singles de weg vinden naar een breder publiek, en naar de radio.

Sinds de album release in Juni heeft de band niet stilgezeten, ze speelden deze zomer een pak live shows in de meest bizarre omstandigheden, maar lieten telkens een diepe indruk na.
‘Secrets’ is de recentste single uit ‘Mothership’, met de stuwende ritmesectie in de hoofdrol en een climax waarin de samenzang tussen Bert Dockx en de zusjes Maieu voor catharsis zorgt.

“Onder de jachtige ritmesectie van ‘Secrets’ schuilt een geheide radiohit, het blijft fijn verdwalen in de broeierige moederschoot van Mothership.” (De Morgen)
“De Antwerpse gitarist Bert Dockx is niet enkel een van de meest productieve muzikanten van het land (Dans Dans, Strand, Ottla), hij was met Flying Horseman ook een van de actiefste bands tijdens de lockdown. Zesde plaat  ‘Mothership’ verscheen in juni in volle coronatijden, wat maakte dat het lang onzeker was of het album voor een publiek voorgesteld zou kunnen worden.”

LIVE
01/10 De Casino, Sint Niklaas
09/10 STUK – House for Dance, Image & Sound, Leuven (Sold Out)
10/10 Botanique – Brussel
16/10 Handelsbeurs Concertzaal, Gent
28/11 de Warande, Turnhout
05/12 Cactus Muziekcentrum, Brugge
12/02 De Roma, Antwerpen

Facebook
Instagram