FREAKY AGE lost video voor nieuwe single ‘NOTHING EVER CHANGES’

Bekijk hier de video van ‘Nothing Ever Changes’
In september 2019 zet de Brusselse rockband Freaky Age er na een carrière van 15 jaar en vier full abums een punt achter. Hun laatste concerttour in 2019 moet het sluitstuk vormen van wat een van de meest opvallende verhalen uit de recente Belgische muziekgeschiedenis moet zijn. Met songs als ‘Where Do We Go Now’, ‘Time Is Over’, ‘Never See The Sun’ en ‘Masks’ en passages op zowat alle grote podia in binnen- en buitenland staat de band voorgoed in het Belgische muziekgeheugen gegrift.
Met ‘Outtakes’ brengt de band in mei 2019 nog 8 onuitgegeven tracks uit, waarvan ‘Nothing Ever Changes’ de voorloper is.
Voor Nothing Ever Changes’ werd een video gemaakt op basis van de beelden van de camera die de band al die jaren met zich meesleept. Op tour, op repetitie, in de studio, op lange nachten: de beelden geven een goede indruk weer van het parcours van Freaky Age. Eentje waar de band bijzonder trots op is en altijd zal blijven koesteren.
Freaky Age zal met de slotshow in de Ancienne Belgique (AB-BOX) op 20 september, nog een laatste keer zijn status als een van de spannendste live-acts van België bevestigen. Wie erbij wil zijn, haast zich maar beter om tickets te bemachtigen.
Live
20/09, Ancienne Belgique, Brussel
Facebook
Instagram