GARY NUMAN onthult video voor THE END OF THINGS!

Bekijk HIER de video.

Gary Numan heeft vandaag een video uitgebracht voor de nieuwe single ‘The End Of Things’ uit zijn onlnags uitgekomen album ‘Savage: Songs From A Broken World’.

‘Savage: Songs From A Broken World’ werd eerder dit jaar uitgebracht via BMG en kreeg de tot op heden beste recensies uit Gary Numan’s carrière. Hij kwam de UK-hitlijsten binnen op nummer 2, een fantastische prestatie voor de iconische en zeer invloedrijke Gary Numan. 

‘Savage: Songs From A Broken World’ is een album met een verhaal dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld in de niet al te verre toekomst. Er is geen technologie meer en het grootste deel van de planeet is veranderd in een verlaten woestenij. Voedsel is schaars, water nog meer en menselijke vriendelijkheid en fatsoen zijn slechts een vage en verre herinnering. Westerse en Oosterse culturen zijn samengevoegd, meer vanwege de behoefte om eenvoudigweg te overleven dan vanwege gevoelens van grotere tolerantie of begrip. Het is een harde, barbaarse omgeving, net als de overlevenden die er nog steeds in dwalen.

Terwijl Numan het album schreef, werd Donald Trump gekozen tot president van de Verenigde Staten. Het was logisch om hem en zijn klimaatbeslissingen te bestempelen als katalysator voor het apocalyps-thema van het album. Het album is geproduced door Ade Fenton met opnamesessies verdeeld tussen Numan’s eigen studio in LA en in het Verenigd Koninkrijk. De creatieve samenwerking tussen Numan en Fenton gaat terug naar 2006 toen ze ‘Jagged’ opnamen.

‘Savage: Songs From A Broken World’ is beschikbaar op CD, deluxe CD, dubbel vinyl, cassette en op alle digitale platformen.

Gary Numan zal in maart een korte reeks Britse shows spelen.

https://garynuman.com/
https://open.spotify.com/artist/5KQMtyPE8DCQNUzoNqlEsE
https://itunes.apple.com/gb/artist/gary-numan/id2780160
https://www.facebook.com/GaryNumanOfficial
https://twitter.com/search?q=gary%20numan&src=typd&lang=nl
https://www.youtube.com/user/GaryNumanOfficial