Gratis naar Fi:hP op zondag!

Traditiegetrouw kan je op zondag 24 augustus gratis naar Feest in het Park. Hiermee wil het festival de stad Oudenaarde en zijn inwoners bedanken voor de massale medewerking en de tolerantie naar het festival toe. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat iedereen welkom is op deze festivaldag en dus niet enkel de inwoners van Oudenaarde.

De nieuwe partner dit jaar om deze actie te realiseren is, naast de gast stad, het Immobiliën- en verzekeringskantoor Van Welden in Oudenaarde. Dankzij hun steun kan je gratis naar oa. Flip Kowlier, Reggae queen Tanya Stephens, Mintzkov, The Excitements en nog veel meer.

Vanaf donderdag 7 augustus 10u kunnen mensen zich registreren op www.vanwelden.be/feest-in-het-park . Een gratis ticket komt automatisch in de mailbox terecht. Wie niet echt thuis is in de digitale wereld kan ook zijn gratis ticket gaan afhalen in het festival café, Kaffee Hyppo in Oudenaarde. Het volstaat een Pintje te bestellen om zo’n ticket mee naar huis te nemen.

Wie een WE-ticket heeft gekocht hoeft in principe geen ticket te bestellen. Het festival vraagt wel, aan wie een WE-ticket bezit, om voor 18u. op de festivalweide aanwezig te zijn en dit om de capaciteit te kunnen inschatten.

Fi:hP laat ook nog weten er snel bij te zijn, want de voorbije jaren waren deze tickets in een mum van tijd de deur uit. Zonder een gratis ticket kom je het festival niet in!!

De dag en podium indeling van zondag 24 augustus staat, net zoals die van de andere dagen, op de site, www.feestinhetpark.be

De voorverkoop is ondertussen op kruissnelheid. De prijs voor een WE-ticket is momenteel 86€.

Feest in het Park loopt dit jaar van 21 tot en met 24 augustus aan de vertrouwde donkvijver in Oudenaarde.