Het programma van Fi:hP pré-party is rond!

De organisatoren van Fi:hP hebben het programma voor hun pré-party van donderdag 13 augustus bekend gemaakt. En het belooft alvast een stevige opener te worden! Want de belangrijkste Gentse clubs Decadance en Charlatan hebben er hun schouders onder gezet.

In de grote tent spelen technoproducer Surgeon en Lady Starlight voor het eerst op Belgische bodem samen een live set.  Lady Starlight is naast haar beste vriendin ook producer, kostuumdesigner en inspiratiebron van niemand minder dan Lady Gaga. Tot voor haar succesvolle solocarrière was Lady Gaga niet bij haar weg te slaan. Nu verzorgen Surgeon & Lady Starlight steevast haar voorprogramma. Een absolute aanrader dus!
Nog een aanrader, maar dan een van eigen bodem, is Raving George. Samen met de frontman van Oscar & The Wolf heeft ze  met haar eerste single ‘You’re mine’ meteen een dikke hit te pakken.  Pete Howl en Seba Lecompte, resident dj’s van Decadance, vervolledigen deze line up.

Maar ook de Charlatan levert een aantal dj’s die dag. Zo zullen Troubleman aka TLP en Rakka hun Duitse vrienden van Sentinel Sound ondersteunen.
Eerder bevestigden dEUS, Milow, Arsenal, Buraka Som Sistema, Band of Skulls, The Van Jets, Secondcity, Charlie Winston, Girls in Hawaii, Turbulence, Cutty Ranks, Soldier’s Heart,… hun komst naar Fi:hP.

De eerste fase van de Early Bird actie is ondertussen hopeloos uitverkocht.
Alle WE-tickets aan 60€ zijn de deur uit.
 Combitickets kosten vanaf nu nog steeds maar 65€, en dit tot en met 1 juli. Na die datum komt er opnieuw 5€ bij.
Wie slim is koopt dus best snel want ook het aantal WE-tickets van de tweede early-bird fase is beperkt.

Feest in het Park loopt van 13 t.e.m. 16 augustus aan de Donkvijvers in Oudenaarde.