Indie pop sensatie BLANKS lost nieuwe single ‘SWEATERS’

Beluister de single HIER.

Wie denkt aan muziek, vrolijkheid en (over)enthousiaste kreten, denkt waarschijnlijk meteen aan Blanks. De boomlange muzikant uit Groningen bouwt in rap tempo een internationale fanbase op met zijn YouTube kanaal ‘Music by Blanks’ die hij op 15 jarige leeftijd startte en inmiddels kan rekenen op meer dan 1.100.000 abonnees.

Naast zijn succesvolle ‘One Hour Song Challenge’ en ‘StyleSwap’ brengt Blanks eigen werk uit waarmee hij wereldwijd radio airplay heeft.  Na de release van “Don’t Stop”, “Wave”, “Bittersweet” en “Everything’s Changing” (officieel themalied voor 3FM Serious Request) in 2019, kan hij niet wachten om zijn nieuwe single ‘Sweaters’ te delen via alle bekende kanalen vanaf 10 Januari. Vlak voordat Blanks en zijn band mogen aantreden tijdens Europa’s grootste showcase festival EuroSonic als officiële EBU artiest.

Blanks is geen typische Youtuber, maar een muzikant die online media gebruikt om zijn ongelimiteerde liefde en passie voor muziek te verspreiden. Tijdens offline ‘fan meet-ups’ in New York, Amsterdam, Berlin, Hamburg, Parijs, Antwerpen en Los Angeles, verraste de 22 jarige tallozefans met een akoestisch mini optreden, handtekeningen en vele selfies.

2020 begint goed met de ‘Going Places World Tour’ die na de Verenigde Staten wordt opgevolgd door 8 Europese steden, waarvan de show in Amsterdam (Paradiso) binnen tien minuten uitverkocht raakte.

Facebook
Twitter
Instagram
Website