INDIGO MANGO lost vandaag hun nieuwe single ‘DOMINOS’

Check de single HIER.
Bekijk de video HIER.

“Sexy en dansbaar, ideaal voor een rollerblade party”. Maak kennis met ‘Dominos’, de nieuwe single van Indigo Mango.

‘Dominos’ is een aanstekelijk funkpop nummer dat elke thuiswerker doet verlangen naar de dansvloer. Niet getreurd, in de bijhorende videoclip word je zonder pardon meegesleurd op een exclusieve party.

We horen de invloeden van The Weeknd en Jungle maar de strakke drumbeat in combinatie met de diepe baritonstem van drummer-leadzanger Jordan Dressen, samen met de kenmerkende synths in het refrein, geven Indigo Mango een eigen gelaat.

Indigo Mango is een tweetalige band uit Brussel met een ijzersterke live reputatie. De Brusselaars pakken uit met een uitzonderlijk strakke live sound die hen een solide fanbase heeft opgeleverd. Dansbare shows zijn het handelsmerk, energie is de rode draad. Nu optreden even niet meer gaat, brengen ze voor het eerst muziek uit.

Het vizier staat immers gericht op de toekomst. Indigo Mango weet waar naartoe: ze streven naar kleurrijke muziek die doet bewegen en je laat smeken om te worden gespankt. Het eerste resultaat is ‘Dominos’. De volgende dominostenen vallen op 5 maart 2021 wanneer Fall Out, de nieuwe EP, uitkomt.

Facebook
Instagram
Website