INTERGALACTIC LOVERS kondigen nieuwe single en exclusieve showcase aan!

Vandaag wordt de tweede single van Intergalactic Lovers’ derde album voorgesteld. De opvolger van ‘Between The Lines’ heet ‘River’, en is vanaf nu overal te beluisteren.   
 
Op 15 September verschijnt ‘Exhale’, de langverwachte derde van Intergalactic Lovers. Het album wordt integraal live voorgesteld in de AB in Brussel op 2 November, maar voor de fans die niet kunnen wachten heeft de band iets speciaals bedacht.

Je kan vanaf vandaag de plaat vooruitbestellen op cd of op een zeer gelimiteerde vinylversie, die kun je als eerste afhalen én laten signeren door de band bij hun platenlabel Unday Records in Gent op 13 September, twee dagen voor de officiële releasedatum. Je krijgt er die avond zelfs nog een exclusieve live showcase van de band bovenop. Bestel nu, de versie op ‘rainbow coloured’ vinyl is enkel als preorder te koop, én de plaatsen zijn beperkt! Een ticket kan via deze link besteld worden.
 
Vorig weekend stelde de band in avant-première al enkele songs van het nieuwe album voor in een afgeladen Marquee op Pukkelpop en zorgden zo voor ‘het eerste echte hoogtepunt van Pukkelpop 2017’ volgens Het Nieuwsblad.
‘België werd gisteren op Pukkelpop alvast herroverd’ aldus Focus Knack, en ‘ze zijn alleen maar beter geworden.’ volgens De Standaard. ‘Zangeres Lara Chedraoui dartelt over het podium en laat zien en horen dat de band klaar is voor het grotere werk. De popsongs zijn catchy, haar presentatie is ontwapenend en haar stem is geweldig.’ voegt Oor eraan toe.
  
Het pakket cd/vinyl + showcase is te koop via Fnac, op de site en in de winkel.
 
LIVE
17.09 Breda, Breda Barst Festival (NL)
23.09 Groningen, Kadepop Festival (NL)
06.10 Limpopo, Oppikoppi Festival (ZAF)
25.10 Amsterdam, Paradiso Noord (NL)
26.10 Wiesbaden, Schlachthof (DE)
27.10 München, Manic Street Parade Festival (DE)
28.10 Kaltern, Kaltern Pop Festival (IT)
29.10 D-Stuttgart, Cann Club (DE)
31.10 Luxembourg, Rotonde (LUX)
01.11 Eupen, Alter Schlachthof (BE)
02.11 Brussels, Ancienne Belgique (BE)
03.11 Dortmund, FZW (DE)
04.11 Köln, Artheater (DE)
08.11 Bremen, Tower (DE)
09.11 Hamburg, Knust (DE)
10.11 Berlin, Lido (DE)
11.11 Dresden, Ostpol (DE)
12.11 Praha, Futurum (CZ)
13.11 Bratislava, Fuga (SK)

http://www.intergalacticlovers.com/
https://www.facebook.com/intergalacticloversmusic
https://twitter.com/intlovers
https://www.instagram.com/intergalacticlovers/