JENNIFER WARNES lanceert vandaag eerste single van nieuwe plaat!

Jennifer Warnes, één van de meest geliefde zangeressen van onze tijd, lanceert vandaag ‘Just Breath’, de eerste single van haar nieuwe plaat ‘Another Time, Another Place’ dat uitkomt op 25 mei bij BMG. ‘Just Breathe’ is Jennifer’s versie van Eddie Vedder’s meesterwerk. Beluister de song HIER.

‘Another Time, Another Place’ bevat 9 covers en 1 origineel (‘Boys And Me’) en verzamelt werk van de beste van songwriters waaronder Eddie Vedder (‘Just Breathe’), Mark Knopfler (‘Why Worry’), John Legend, Warren Haynes , Derek Trucks en meer. Warnes werkte voor de opnames samen met muzikanten en vrienden zoals Dean Parks (Steely Dan, Bob Dylan), Greg Liesz (k.d. lang, Eric Clapton) en drummer Vinnie Colaiuta (Frank Zappa, Sting). Het nieuwe album herenigt Warnes met haar co-producer en goede vriend Roscoe Beck die lang de bandleider en bassist van Leonard Cohen was. Het is ook deze samenwerking die in 1987 het album “Famous Blue Raincoat” voortbracht.

Jennifer Warnes heeft meer Oscar-genomineerde en Oscar-winnende liedjes gespeeld dan wie dan ook in de geschiedenis van de Academy Awards. Één van deze liedjes is “(I’ve Had) The Time of My Life” (duet met Bill Medley). Ze werkte samen met vele artiesten zoals Leonard Cohen, Joe Cocker, Bill Medley en nog veel meer. Ze staat al altijd bekend als iemand die met een open hart prachtige platen maakt en die niet bang is om emoties en liefde te tonen doorheen haar werk. Het is het uitgelezen moment voor ‘Another Time, Another Place’.

Facebook
https://www.facebook.com/jenniferwarnesmusic/
Twitter
https://twitter.com/jenniferwarnes?lang=en
Instagram
https://www.instagram.com/jennifer.warnes/
Website
http://www.jenniferwarnes.com/