KYLIE MINOGUE annonce un nouveau single!

Joyous additions to her canon of classics” – Sunday Times
Minogue’s voice finds immortal liberty in the spin of a disco ball” – The Independent
All hail the queen of pop!” – OK!

Kylie Minogue heeft samen met de Cubaanse groep Gente De Zona een unieke video edit uitgebracht van haar single ‘Stop Me From Falling’. De video werd gefilmd in Cuba en de regie was in handen van Sophie Muller. De video van de albumversie van de song werd vorige maand opgenomen in Parijs tijdens een reeks intieme optredens om haar nieuwe album ‘Golden’ voor te stellen. ‘Golden’ behaalde een nummer 1 positie in de UK Album Charts.

De nieuwe versie van ‘Stop Me From Falling’ met Gente De Zona is nu verkrijgbaar. De Cubaanse reggaeton groep heeft al meerdere Latin Grammy Awards gewonnen. Kylie vertelt “I love the new melody and energy Gente De Zona brought to ‘Stop Me From Falling’ and it was great to meet and work with them in Havana, Cuba.”

Bekijk de video voor de nieuwde versie van ‘Stop Me From Falling’ HIER

Deze plaat is één van de meest persoonlijke platen van Kylie tot op heden – ze schreef mee aan elke song van de plaat. In Nashville werkte ze met 2 bepalende songwriters. Eén daarvan was de Britse songwriter Steve McEwan (hij schreef in het verleden countryhits voor Keith Urban, Kenny Chesney en Carrie Underwood), en de andere was Amy Wadge, een andere Brit (vooral bekend van haar werk met Ed Sheeran). Afrikaans-Duitse producer Sky Adams zat achter de knoppen en daarnaast waren er bijdragen van Jesse Frasure Eg White, Jon Green, Biff Stannard, Samuel Dixon, Danny Shah en Lindsay Rimes, en er is een duet met de Engelse zanger Jack Savoretti.

Stream/download ‘Golden’ HIER

Website
http://www.kylie.com/
Facebook
https://www.facebook.com/kylieminogue/
Twitter
https://twitter.com/search?q=kylie%20minogue&src=typd&lang=nl
Instagram
https://www.instagram.com/kylieminogue/