KYLIE stelt nieuwe video voor!

KYLIE BRENGT INVLOEDEN VAN DOLLY PARTON IN ‘DAY OF THE DEAD’ NAAR HAAR EIGEN WERELD IN DE VIDEO VOOR HAAR NIEUWE SINGLE “DANCING”IN DE VIDEO, GEREGISSEERD DOOR SOPHIE MULLER, WORDT EEN NIEUWE VORM VAN LINEDANCING GEÏNDRODUCEERD EN HIJ EINDIGT MET EEN FEESTELIJKE DANS MET MAGERE HEIN! 
Bekijk de video van ‘Dancing’ door Kylie hier

De video toont het talent van Kylie om zich opnieuw uit te vinden. Het bevat een gitaar van 12£ die regisseur Sophie in een rommelwinkel vond – in navolging van de legendarische 50cent-hotpants die de video voor ‘Spinning Around’ definieerde. Natuurlijk is de gitaar aangepast met honderden prachtige kristallen, maar dit is precies waar Kylie van houdt: het naast elkaar plaatsen van duur en goedkoop. Bovendien was ze verrukt om een kleine gitaar te vinden die perfect bij haar figuur past.


’Dancing’ is om verschillende redenen voor als eerste single gekozen, niet in het minst omdat het de toon zet voor wat er kan verwacht worden voor de rest van het album. Kylie zeg over de single en video: “Life’s all just moments which all join up – some of them are great, and some of them are less than sparkling – but ultimately I wanted this video to reflect the celebratory nature of the song”.


Het leren van de choreografie, die gebaseerd is op een interpretatie van linedancing, bleek een kleine uitdaging voor de ervaren danseres Kylie. Ze zegt zelf “I always thought I could learn routines quickly but this was different. However, by the time I had to dance with the Grim Reaper at the end I had mastered it. And if that’s not a funny allegory for life I don’t know what is!”.


‘Dancing’ is nu uit. ‘Golden’ wordt 6 april uitgebracht via BMG en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor pre-order

Tracklisting
1. Dancing
2. Stop Me From Falling
3. Golden
4. A Lifetime To Repair
5. Sincerely Yours
6. One Last Kiss
7. Live A Little
8. Shelby ’68
9. Radio On
10.  Love
11.  Raining Glitter
12.  Music’s Too Sad Without You (with Jack Savoretti)

http://www.kylie.com/
https://www.facebook.com/kylieminogue/
https://twitter.com/search?q=kylie%20minogue&src=typd&lang=nl
https://www.instagram.com/kylieminogue/