LEE ANDERSON verzorgt voorprogramma’s INTERGALACTIC LOVERS & YEVGUENI!

Lee Anderson zal op donderdag 2 november het voorprogramma verzorgen van Intergalactic Lovers in een uitverkochte Ancienne Belgique in Brussel.

Het concert maakt deel uit van een uitgebreide Europese tour met diezelfde Intergalactic Lovers. Na concerten in Nederland, Duitsland, Luxemburg en het concert in Brussel, staan er ook nog shows in Duitsland, Tsjechië, Slovakije en Hongarije op het programma.

Op donderdag 23 november gaat het dan weer richting De Casino in Sint-Niklaas, waar Lee Anderson Janne Schra vervangt als voorprogramma van Yevgueni, die al haar concerten jammergenoeg annuleerde.

Lee Anderson is het alter ego van singer songwriter Leander van het Groenewoud. Hij brengt folkmelodiën gemixt met blues-gedreven emoties. Zijn sound is klassiek en tegelijk fris, easy-listening maar verwoestend voor het hart. The Beatles, Bob Dylan en de Amerikaanse folk legende Tim Hardin worden gezien als belangrijke invloeden.  

Leander bracht met ‘Joyous Times’ en ‘Silly Dog’ recent een dubbele single uit. Beluister ‘Joyous Times’ en ‘Silly Dog’!

Lee Anderson is:
Leander van het Groenewoud
Dries Hoof
Jacob Haghebaert

Sylvester Vanborm
Photo by Maximiliaan Dierickx