MAAN stelt haar single ‘ZO KAN HET DUS OOK’ voor

Beluister de song HIER.

Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, is het Maan. Slechts drie jaar nadat ze The Voice of Holland won, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen.

Maan heeft een bijzonder 2018 achter de rug met vele hoogtepunten als Noorderslag, Pinkpop, een uitverkochte tour, gouden singles met ‘Lief Zoals Je Bent’ en ‘Spijt’ en een succesvolle , met goud bekroonde EP ‘Waar Ga Je Heen’, waar ze aan werkte met onder andere Anouk, Yung Felix, Ramiks, Project Money en Paul Sinha. Daarbij scoorde ze ook hits met andere artiesten, zoals Ronnie Flex en Sevn Alias.

Ook in 2019 zet ze het succes door, met de in januari gescoorde #1 hit ‘Hij Is Van Mij,’ een samenwerking tussen Kriss Kross Amsterdam, Bizzey en Tabitha én haar debuut bij de 21ste editie van De Vrienden van Amstel Live. In februari startte haar clubtour ‘Waar Ga Je Heen’, waar ze poppodia als de Melkweg, de Effenaar en het Metropool aandeed. Op dit moment zijn de laatste kaarten voor haar clubtour in het voorjaar van 2020 – waarbij ze onder andere een uitverkocht Paradiso aandoet – verkrijgbaar.

De veelzijdigheid in haar stem en muzikaliteit zorgt ervoor dat ze zich moeiteloos kan bewegen in verschillende genres zonder zichzelf te verliezen. Met haar recentste hit ‘Zo Kan Het Dus Ook’ manifesteert ze zich gestaag als een van de grootste jonge artiesten van Nederland.

Facebook
Instagram
Website