MIA LENA lanceert nieuwe single DANCING ON MY OWN!

De Belgische muziek is een talent rijker geworden met de opkomst van MIA LENA. Ze is dan ook niet voor niets opgevallen bij de kenners van het vak. Zo sprong ze vooral in het oog door de 2e prijs van het in Wallonië gekende muziekwedstrijd “Franc’Off 2016” binnen te drijven. Ook kan ze Belgiës meest prestigieuze concertzalen al achter haar naam schrijven zoals de AB en het Koninklijk Circus, waar ze het voorprogramma voor haar rekening nam o.a. L.E.J, AERONEFF, Jenifer, GrandGeorge,… Met al die ervaringen rijker, verleidt ze zo haar publiek. Ongeacht waar of ongeacht de context. Haar liedjes en haar stem doen je dan ook zweven. Niet verwonderlijk, gezien haar ongedwongen, fris en eerlijk karakter. Een echte Brusselse, tweetalige spring-in-het-veld.

Haar eerste single ‘Pick Me Up’, geeft alle capaciteiten van deze jonge artieste weer. Naast zangeres, laat ze ook haar creativiteit volledig vrij als componist en songwriter. Een ei die ze volledig kwijt kan na haar piano-opleiding en vele zanglessen. En dat alles op haar 19e. Opgegroeid met echte klassiekers zoals die van Norah Jones, Leona Lewis, Amy Winehouse, … hebben haar gevormd tot wie ze nu is: een spontane, intuïtieve meid die weet wat ze wil. Vandaag luistert ze vooral naar Ella Eyre, Dua Lipa, Anne-Marie, Jojo… 

Vandaag brengt ze ‘Dancing on my own’, dat het verhaal vertelt van een jonge vrouw die haar vrijheid terug opzoekt en er ten volle van gaat genieten. Geen schuldgevoel meer. Lang leve de vrijheid! Een liedje gekenmerkt door een drum ‘n bass-ritme met een refrein dat zich probleemloos in je hoofd wurmt. 

‘Dancing on my own’ is de feel good song van deze lente. Een liedje die je een goed gevoel bezorgd. Luister hier.

‘Dancing On My Own’ komt uit via het BLUE MILK RECORDS label.

Live
23/07 – Francofolies de Spa

https://www.mia-lena.com/
https://www.facebook.com/MiaLenaMusic
https://twitter.com/MiaLenaMusic
https://www.instagram.com/MiaLenaMusic/