MONO MIND lanceert 
SAVE ME A PLACE – THE HUGEL REMIX!

Mono Mind’s aanstekelijke debuutsinge ‘Save Me A Place’ is geremixed door Hugel en het resultaat is een knallende hitsingle.

Mono Mind heeft behoorlijk wat impact gekend in de Verenigde Staten sinds ze hun debuut ‘Save Me A Place’ op SiriusXM hebben uitgebracht. Sindsdien is het nummer gestegen naar de top van de Amerikaanse dance charts, en werd het het nummer 1 in de elektronische charts op zowel iTunes als Amazon. Bovendien schreef de song geschiedenis als de vijfde meest gezochte elektronische track op Shazam. Deze mijlpalen weerspiegelen de stijgende lijn waarin de single zich bevindt op radio, waar het onlangs de cross-over maarkte naar de Top 40-radio, en steeg naar # 50 in de Amerikaanse hitlijsten. 

En steekt de song de plas over naar Europa, want Franse radiostations NRJ en Fun Radio hebben zojuist het nummer aan hun playlisten toegevoegd. Tijd voor België om Hugel’s kijk op ‘Save Me A Place’ te ontdekken en te omarmen!

LUISTER naar het nummer via iTunes of Spotify!

Mono Mind is bedoeld als een muzikaal laboratorium waar alles mogelijk is. De thuisbasis van Mono Mind is Zweden, maar de medewerkers zijn er in overvloed en kunnen overal vandaan komen. Hun inspiratie uit de huidige muziekscene mengt zich met een onverzadigbare honger naar vintage pop, elektronica en ambient muziek. Mono Mind streeft naar een opwindende schoonheid en naar iets totaal anders. De reis begint hier.

Blijf Mono Mind in de gaten houden voor meer muziek en aankondigingen …