MOUNTAIN BIKE lanceren nieuwe single MEAN WITH YOU!


Mountain Bike werd opgericht in de lente van 2012: belangstelling voor garagemuziek en een zwak voor directheid smeedden een band tussen Charles-Antoine, Aurélien (drummer en vervangend bassist van Thee Marvin Gays), Étienne en Stefano (drummer, en zanger en gitarist van Warm Toy Machine, een groep uit Toulouse). Wat oorspronkelijk slechts een zijproject was, kanaliseert uiteindelijk alle energie van deze jongens in een debuutplaat die in 2014 uitkomt bij het Humpty Dumpty label. 


Het tweede album ‘Too Sorry For Any Sorrow’ kwam uit op 3 maart, opnieuw bij Humpty Dumpty en verdeeld door PIAS. De plaat werd opgenomen in een boerderij in de streek van Doornik en  werd gemixt in samenwerking met Staf Verbeeck (BRNS, Selah Sue, Melanie De Biasio, Drums Are For Parade) in de Stiff Studio.
Vandaag wordt de nieuwe single uit ‘Too Sorry For Any Sorrow’ gelanceerd: het aanstekelijke ‘Mean With You’.
Daar hoort ook een video bij, gemaakt door vrienden voor vrienden. Er werd besloten om te focussen op de grappige kant van de band en daarvoor werd gewerkt met de getalenteerde Olivier Donnet en Jonathan Pau. Mountain Bike zijn naast goede vrienden ook grote fan van hun werk dus leek het logisch om samen te werken.

Bekijk de video voor ‘Mean With You’ hier.

Live
06/05 Les Aranulaires (Arlon BE)

20/05 Cirque Royal (Brussels BE)
24/05 Pschover 9000 Fest (Gent BE)

08/06 La Cartonnerie (Reims FR)
09/06 Astericks (Leewarden NL)
23/06 J’veux Du Soleil Festival (Comines BE)

24/06 Rocktopus Festival (Gistel BE)

29/06 La Station (Paris FR) 
30/06 Biches Festival (Cisai St-Aubin FR)
08/07 Les Ardentes (Liège BE)
14/07 Dour Festival (Dour BE)