NAKHANE stelt nieuwe single CLAIRVOYANT voor!

De Zuid-Afrikaanse Nakhane brengt op 16 maart zijn nieuwe album You Will Not Die uit bij BMG. You Will Not Die is een aantrekkelijke en emotioneel geladen collectie, waarmee een boeiende en unieke stem wordt geïntroduceerd in de moderne popmuziek. Nakhane’s opbeurende nieuwe single ‘Clairvoyant’ is nu verkrijgbaar en komt uit samen met een geweldige videoclip, met daarin een zoektocht naar de complexiteit en verwikkelingen van liefde en lust. 

Bekijk de video voor ‘Clairvoyant’ HIER

Over de single ‘Clairvoyant’, zegt Nakhane: “Ik las ‘Les EnfantsTerribles’ van Jean Cocteau en daarin staat de zin: “Liefde had hen helderziend gemaakt” en ik weet nog dat ik toen dacht: “Liefde maakt mij niet ‘helderziend’, ik gedraag me juist veel idioter als ik verliefd ben”. Ik ging eens goed opletten en toen bleken de meeste liefdesliedjes of dwepend en heftig uit te drukken hoeveel ze niet van die ander hielden, of ze waren juist heel bijtend over hoe ze die ander wel konden schieten. Een tussenvorm leek niet te bestaan, over hoe je zowel van iemand kan houden als hem kan verafschuwen. Er is een regel in de song: “Love has not made me clairvoyant, all I know is how to be a servant” (Liefde doet mij niet helder zien, ik weet nu alleen maar dat ik dien), maar het refrein is:“I look to you” – nonetheless” (En toch… ik kijk naar jou). 

Nakhane’s debuutalbum ‘You Will Not Die’ komt uit op 16 maart bij BMG en kan vanaf nu voorbesteld worden.

Live
29/04 – Les Nuits – Orangerie/Botanique – Brussel

https://www.facebook.com/nakhaneofficial/
https://twitter.com/nakhaneofficial?lang=nl
https://www.instagram.com/nakhaneofficial/