NELE NEEDS A HOLIDAY stelt nieuwe single DRUNK SONG voor!

Ken je Nele al? Zij kent jou goed genoeg. Ze zag je voor het eerst tijdens een zweterige nacht in een overvol café. Na het dansen op tafels kruiste ze je onderweg naar het toilet. Toen ze terug buiten stond, was je al vertrokken.

Maar Nele geeft niet snel op. Ze heeft iedereen aangeklampt en overal rondgevraagd tot ze je naam te pakken kreeg. Die joeg ze door Facebook en nu zit ze al maandenlang halve nachten door je foto’s te klikken. Je zou trouwens dringend iets aan je privacy-instellingen moeten doen.

Nele is dringend aan vakantie toe, maar tijd en geld ontbreken. Dus tokkelt ze op haar ukelele en als ze dat beu is, fluit ze haar vriendinnen samen. Na een gin-tonic of drie halen ze de muziekinstrumenten boven. Nele Needs A Holiday creëert een heel eigen Facebook Wall of Sound, met producer Koen Gisen als de Phil Spector van dienst. Het resultaat is ‘It’s My Party’haar debuutalbum, dat uitkomt op 19 september via LC Music en  op die dag wordt voorgesteld in de Ancienne Belgique.

Het eerste nummer van die plaat is zeer toepasselijk de single ‘Drunk Song’, een lied met als onderwerp C2H6O – een chemische substantie die mensen in staat stelt wat geluk te stelen van de dag die komen zal, beter bekend als: den drank.

Een nummer over wakker worden met het gevoel dat je de vorige nacht  een hele kameel hebt opgegeten – met haar en al. Over die poging om je kater weg te werken door het drinken van een glas rauw eiwit. Over jezelf voornemen om nooit – nooit! – meer te drinken. Maar echt. Nooit meer. Nee echt.