Nieuw album van JENNIFER WARNES

Jennifer Warnes, één van de meest geliefde zangeressen van onze tijd, kondigt vandaag een gloednieuw album aan. ‘Another Time, Another Place’ is een modern meesterwerk en komt uit op 25 mei bij BMG. Het nieuwe album herenigt Warnes met haar co-producer en goede vriend Roscoe Beck die lang de bandleider en bassist van Leonard Cohen was. Het is ook deze samenwerking die in 1987 het album “Famous Blue Raincoat” voortbracht.

‘Another Time, Another Place’ bevat 9 covers en 1 origineel (‘Boys And Me’) en verzamelt werk van de beste van songwriters waaronder Eddie Vedder (‘Just Breathe’), Mark Knopfler (‘Why Worry’), John Legend, Warren Haynes , Derek Trucks en meer. Warnes werkte voor de opnames samen met muzikanten en vrienden zoals Dean Parks (Steely Dan, Bob Dylan), Greg Liesz (k.d. lang, Eric Clapton) en drummer Vinnie Colaiuta (Frank Zappa, Sting).

Jennifer Warnes heeft meer Oscar-genomineerde en Oscar-winnende liedjes gespeeld dan wie dan ook in de geschiedenis van de Academy Awards. Één van deze liedjes is “(I’ve Had) The Time of My Life” (duet met Bill Medley). Ze werkte samen met vele artiesten zoals Leonard Cohen, Joe Cocker, Bill Medley en nog veel meer. Ze staat al altijd bekend als iemand die met een open hart prachtige platen maakt en die niet bang is om emoties en liefde te tonen doorheen haar werk. Het is het uitgelezen moment voor “Another Time, Another Place”.

’Another Time, Another Place’ wordt uitgebracht op CD en Digitaal. Het album is nu al beschikbaar voor pre-order.

LUISTER NAAR ‘JUST BREATHE’
Facebook
https://www.facebook.com/jenniferwarnesmusic/
Twitter
https://twitter.com/jenniferwarnes?lang=en
Instagram
https://www.instagram.com/jennifer.warnes/
Website
http://www.jenniferwarnes.com/