Nieuwe namen VESTROCK en VESTROCK JUNIOR 2015

VESTROCK is er trots op om de tweede reeks namen bekend te kunnen maken voor de zesde editie op 5, 6 en 7 juni op het eiland in de Buitenvest van Hulst. Aan de affiche worden toegevoegd:

Vrijdag 5 juni 2015: Wallace Vanborn, Batmobile, Herman Brock Jr., T & Sugah, Echotape

Zaterdag 6 juni 2015: Douwe Bob, Don Diablo, Goe Vur in den Otto Soundsystem, Monster Youth, Redondo

Zondag 7 juni 2015 (VESTROCK JUNIOR): Ronnie Flex, Erik Arbores
De aankondigingsvideo is hier te zien.

Eerder werden voor vrijdag 5 juni Showtek, Arsenal, Mr Polska, Bombay, Mental Theo en Me (Aus) bekend gemaakt. Voor zaterdag kregen Anouk, Fatherson (UK), Willow en Tout va Bien, Kovacs, Giant³ Sand (USA), Lonely the Brave (UK), Paceshifters, Pep & Rash en Mason reeds een plaats op de affiche.
Voor VESTROCK JUNIOR (een dag vol spetterende acts voor kinderen, jongeren en hun begeleiders.7 juni 2015) Nielson, Mainstreet, Kinderen voor Kinderen musical “waanzinnig gedroomd”, Yes-R, Brandweerman Sam live en Freek Vonk.
Op VESTROCK 2015 zijn circa 60 acts te zien. De komende maanden worden nog meer acts bekend gemaakt, waaronder nog een headliner. Meer informatie is te vinden op www.vestrock.nl 

BUSSEN NAAR VESTROCK
Voor de eerste keer is het ook mogelijk om van en naar het VESTROCK terrein met de bus te komen. Busmaatschappij Event Travel biedt op vrijdag, zaterdag en zondag busdiensten aan. De luxe touringcars vertrekken uit ruim 25 opstapplaatsen in Nederland en Belgie, waaronder Sint Niklaas, Gent en Antwerpen. De bussen halen je ‘s ochtends op en brengen je na afloop van de festivaldag weer veilig naar huis. Bustickets (en festivaltickets) zijn verkrijgbaar via de site van Event Travel. Het is eventueel ook mogelijk om bussen te laten rijden op andere routes en andere opstapplaatsen. Aanvragen hiervoor kunnen ingediend worden via ikkommetdebus@vestrock.nl.

VESTROCK
Het gezelligste boutique festival van de lage landen, een prachtige locatie, het Eiland in de vestingwerken van de middeleeuwse vestingstad Hulst, op een steenworp afstand van Gent, Antwerpen en Sint-Niklaas, voor de echte genieters, met lekker eten, mooie bieren, goede voorzieningen, geweldige muziek, theater, toffe lezingen, een festivaldag speciaal voor kinderen en een camping (voor slechts € 10) op korte afstand van het festivalterrein. Beleef het mee op het prachtige eiland in het water rond vestingstad Hulst.
VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor VESTROCK € 30 voor vrijdag en € 35 voor zaterdag, en voor VESTROCK JUNIOR € 17,50. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 50. Kaartverkoop via www.vestrock.nl.