REJJIE SNOW
 kondigt nieuwe plaat DEAR ANNIE aan!

Rejjie Snow kondigt vandaag zijn langverwachte debuutalbum ‘Dear Annie’ aan, dat zal verschijnen op 16 maart via 300 Entertainment / Brace Face. Geschreven en opgenomen in Los Angeles, Londen en Parijs, is het resultaat een veelbesproken opus van 20 nummers. De productie was in handen van Kaytranada, Cam O’bi, Rahki en Lewis Ofman. Aminé, de Londense verhalenvertellers Ebenezer en Jesse James Solomon en de ijsprinses uit Oslo Anna Of The North tekenen voor de guest appreances op de plaat.
De eerste single ‘Egyptian Luvr feat. Aminé en Dana Williams’ werd geproduced door Kaytranada is vanaf vandaag beschikbaar om te streamen en te downloaden en is eveneens beschikbaar als instant grat voor zij die de plaat vooraf bestellen, samen met nog drie gloednieuwe songs  die samen de EP vormen ‘Dear Annie: Part 1’. Een tweede deel volgt later deze maand.

Luister naar ‘Egyptian Luvr feat. Aminé’ HIER
Pre-order ‘Dear Annie’ HIER

Geboren in Dublin, woont Rejie Snow overal waar zijn koffer hem voert, overal waar de liedjes hem sturen, maakt hij verschillende albums door elkaar. En dan is er zijn stem, diep en buitenaards, in staat om ritmisch te slaan met metronomische precisie, of te zingen als een crooner of dan weer te brullen zoals Prince het kon over een soul-rock-jazzgroove. Zijn invloeden zijn even uiteenlopend als George Michael en Charles Bukowski. Hij ontwerpt kleding en schildert. Hij ziet de maan als zijn eerste liefde. Hij had bijna een carrière als voetbalster, maar toerde in plaats daarvan met Madonna. In 2016 werd hij getekend door het 300 Entertainment label, waar hij labelgenoot werd van onder andere Young Thug en Fetty Wap.

‘Dear Annie’ is een uitnodiging om op reis te gaan naar de surrealistische diepten van Rejjie Snow’s ziel. Het is een ingrijpende cinematografische ouverture en gewaagde intentieverklaring van een 23-jarige die heel wijs is voor zijn leeftijd.

Live 
07/04, Orangerie, Botanique, Brussel

Lof voor Rejjie Snow

“Rejjie Snow is undoubtedly one of hip-hop’s hottest prospects” – NME 
“Snow is causing an uproar on both sides of the Atlantic” – Dazed
“Ireland’s most promising young rapper” – Pitchfork 
“Snow is an exotic creature not to be fucked with” – Hot New Hip Hop
“one of our favourite young rappers” – i-D
“with music like this, it’s fair to say the kid’s doing bits” – Complex
“hip-hop that appeals to bi-lingual thotties and serious-faced rap-fans alike” – Noisey