REJJIE SNOW lanceert de video voor EGYPTIAN LUVR!

Na uitverkochte shows in de Roundhouse in Londen en de Olympia in zijn geboortestad Dublin, lanceert Rejjie Snow de video voor Egyptian Luvr (feat. Aminé & Dana Williams), de nieuwste single uit zijn veelgeprezen en onlnags uitgebrachte debuutalbum ‘Dear Annie’. In de kortfilm, geregisseerd door Martin C. Pariseau (Kaytranada, Ryan Hemsworth), speelt Rejjie Snow een buitenaards wezen. Ook guestvocaliste Aminé is van de partij.

“In this video I wanted to explore another form,” vertelt Rejjie. “Space themes shape the album & Martin the director brought this to life.  It felt good to be from another planet for the day.”

Bekijk Egyptian Luvr feat. Aminé & Dana Williams HIER

‘Dear Annie’ is geschreven en opgenomen in Los Angeles, Londen en Parijs. ‘Dear Annie’ is een veelbesproken opus bestaande uit  20 songs. De productie was in handen van Kaytranada, Cam O’bi, Rahki en Lewis Ofman en Aminé, Ebeneze,  Jesse James Solomon en Anna zijn de guest vocalisten die aan de plaat meewerkten.

Stream / download / koop Dear Annie

Lof voor Dear Annie
“Magnificent debut album from your new favourite rapper” – 5*, NME
“His hooks are sharp, his voice as dreamily charming as the music behind it” 
– 4*, Album of the Week, The Guardian
“Rejjie Snow gives hip hop a striking new identity” – 4*, Q
“A dazzling record” – 8/10, Crack
“The beginning of the Summer 2k18 dream… Dear Annie sounds like how outside feels” – Noisey

Geboren in Dublin, woont Rejie Snow overal waar zijn koffer hem voert, overal waar de liedjes hem sturen, maakt hij verschillende albums door elkaar. En dan is er zijn stem, diep en buitenaards, in staat om ritmisch te slaan met metronomische precisie, of te zingen als een crooner of dan weer te brullen zoals Prince het kon over een soul-rock-jazzgroove. Zijn invloeden zijn even uiteenlopend als George Michael en Charles Bukowski. Hij ontwerpt kleding en schildert. Hij ziet de maan als zijn eerste liefde. Hij had bijna een carrière als voetbalster, maar toerde in plaats daarvan met Madonna. In 2016 werd hij getekend door het 300 Entertainment label, waar hij labelgenoot werd van onder andere Young Thug en Fetty Wap.

‘Dear Annie’ is een uitnodiging om op reis te gaan naar de surrealistische diepten van Rejjie Snow’s ziel. Het is een ingrijpende cinematografische ouverture en gewaagde intentieverklaring van een 23-jarige die heel wijs is voor zijn leeftijd.

Live
7/04, Orangerie, Brussel
16/08, Pukkelpop, Kiewit

https://www.facebook.com/RejjieSnow/
http://rejjiesnow.com/
https://twitter.com/rejjiesnow?lang=nl
https://www.instagram.com/rejjiesnow/