SOLDOUT kondigt allerlaatste show aan in!

Na een bestaan van vijftien jaar met intense ervaringen en boeiende ontmoetingen zal het duo Soldout voor het laatst optreden op 11 december 2018 in de Ancienne Belgique. Na deze ultieme prestatie zullen Charlotte en David zich terugtrekken om na te denken over nieuwe muzikale projecten. The end is just a new start… Een tot weerzien, geen afscheid.

THE END IS JUST A NEW START

“Toen we begonnen te schijven voor « Forever » wisten we dat dit het laatste album van SOLDOUT zou worden, vandaar de titel FOREVER. Ons verhaal zin in ons verankert.

We zijn zo gelukkig, zo fier dat we vijftien ongelofelijk maffe jaren hebben beleefd! SOLDOUT heeft de wereld rondgereisd maar we blijven vooral onder de indruk van onvergetelijke ontmoetingen en momenten… Dit hebben we allemand aan jullie te danken, we zullen jullie daar nooit dankbaar genoeg voor zijn.

Door de jaren heen hebben we onszelf overtroffen, hebben we onszelf heruitgevonden, steeds met alle oprechtheid, sinds de eerste dag, sinds de eerste demo.

Vandaag willen we andere risico’s nemen, alles terug op spel zetten, nieuwe muzikale projecten opstarten, de onschuld van onze beginjaren terugvinden. We hebben behoefte aan de muziek anders te beleven, onze manier van componeren te herzien, de sounds radicaal om te gooien en muzikale creaties met dezelfde opwinding het daglicht geven dan 15 jaar geleden…
Het moment is dus aangebroken om een nieuw hoofdstuk te beginnen, het zal verschillend zijn maar steeds met dezelfde oprechtheid.

We zullen zeer gelukkig zijn om met jullie het laatste optreden van SOLDOUT te beleven in de Ancienne Belgique.
Het zal op 11 december 2018 plaatsvinden, de vijftiende verjaardag van de groep. Het wordt een GROOT FEEST en we voorzien natuurlijk een aantal verrassingen!!

En vooral… DANK U aan al diegenen die gedurende deze vijftien jaar met ons hebben samengewerkt, zonder onze crew en onze entourage zou het onmogelijk geweest zijn…”
Laatste data
¥ 30 maart: Charleroi, Eden
¥ 12 juli: Dour Festival
¥ 21 juli: Francofolies de Spa
¥ 11 december: Brussel, Ancienne Belgique (start voorverkoop: vrijdag 30 maart)