SOLDOUT lanceert nieuwe single FOREVER!

“The end is just a new start”, zingt Charlotte in het refrein van ‘Forever’, titeltrack en tevens nieuwe single uit het vijfde album van SOLDOUT. ” Een zin die klopt als een bus en die ook de geloofsovertuiging is van een groep die nooit op zijn lauweren is blijven rusten, steeds in beweging is gebleven sinds hun debuut in 2004. ‘Forever’ is het vijfde album van de groep na ‘Stop Talking’ (2004), ‘Cuts’ (2008), ‘More’ (2013) en de soundtrack van ‘Puppy Love’ (2014), waarvoor de band trouwens een Margritte du Cinema kreeg in 2015 voor Beste, Originele Muziek. Ze hebben in het verleden een Octave de la Musique gekregen en David Baboulis is gekroond tot Beste Muzikant tijdens de D6bels Music Awards 2016.

SOLDOUT werkte voor ‘Forever’ samen met Goose, Darko, Maya Postepski (drumster bij Austra), Marta Salogni (geluidsingenieur bij The xx, M.I.A, FKA Twigs) enVictor Le Masne (drummer en toetsenist bij Housse De Racket).

SOLDOUT is Charlotte Maison en David Baboulis. Voor hun toernee in 2017 zullen ze vergezeld worden door een drummer.

‘Forever’ komt uit op 10 maart via een Bertus distributie en speelt een release show in de Reflektor in Luik op 30 maart.

http://www.soldout.be/
https://www.facebook.com/wearesoldout/?fref=ts
https://www.youtube.com/user/wearesoldout