THE BONY KING OF NOWHERE lanceert eerste video ooit!

Silent Days is de nieuwe single van The Bony King of Nowhere en de titeltrack van de nieuwe plaat die verschijnt op Unday Records op 21 september.

Voor de opnames trok Bram Vanparys samen met regisseurs Jonas Wellens en Wouter Medaer van Visuals Internationals naar Brussel in zijn oude Toyota Camry. Het resultaat is een sfeervolle nachtelijke video met Vanparys in de hoofdrol en een neonverlicht Brussel als antagonist. Vanparys huldigt de stad als biotoop én inspiratiebron. ‘Ik ben graag in de natuur, maar ik ben eigenlijk even hard een stadsmens. Als inspiratiebron doet de stad me zelfs nog meer. Met ‘Silent Days’ wilde ik vooral meegeven dat de The Bony King of Nowhere niet elke dag liedjes zit te schrijven met zijn gitaar onder een perenboom’.

Bekijk de video voor ‘Silent Days’ HIER.

‘Silent Days’ is de titeltrack en tweede single uit The Bony King of Nowhere’s aankomende album. Het is misschien wel het meest poppy nummer waarmee Vanparys ooit naar buiten kwam en de zwaarmoedige tekst in de strofes krijgt iets relativerends door de luchtige refreinen. “But hey I’m not complaining in any way”, zingt hij en plots is er licht in het duister. 

Pre-order het album HIER.

LIVE: 
16/09/18 : Leffingeleuren, Leffinge
12/10/18 : Botanique, Brussels
19/12/18 : Handelsbeurs, Gent

https://www.facebook.com/TheBonyKingOfNowhere/
https://www.instagram.com/thebonykingofnowheremusic/