THE K. stelt eerste single ‘THE FUTURE IS BRIGHT’ voor uit nieuw album

Check de single HIER.

The K. releaset met “The Future Is Bright” een eerste single van hun aankomende album “Amputate Corporate Art”. Deze verschijnt op 3 april 2020 via het Luikse label JauneOrange. Na enkele jaren van stilte rond de band, is deze voorvechter van de Luikse muziekscene weer helemaal terug! Burroughs, Danger & von Landau staan klaar met een plaat vol aanstekelijke nummers. Je moet echt wel een volledig pak watten in je oren proppen om de 90’s indie-rock invloeden niet te detecteren. Hun troef? De blend van noise rock met een uitstekende smaak voor pop-melodie. Amputate Corporate Art staat vol sing – of misschien nog beter schreeuw – along momenten, om die eenzame autoritten net iets aangenamer te maken.

The Future Is Bright is de openingstrack van The K. ‘s derde full album, en wil vooral een positieve boodschap de wereld insturen. Iedereen loopt tegenwoordig wel eens verloren in de wereld, en deze steeds sneller evoluerende maatschappij. Maar zolang je de moed niet opgeeft, niet stil blijft staan en blijft proberen, komt alles altijd goed.

Tim De Gieter van Much Luv Studio producete de plaat en nam eveneens opname en mix voor zijn rekening. Alan Douches van West West Side Music (NY) verzorgde de mastering.

‘The Future Is Bright’ werd ook voorzien van een passende videoclip. Hiervoor werkte The K. samen met regisseur Pieter De Ridder, die onder andere de clips ‘Catatonic Dreams’ (STAKE) & ‘Alone’ (Whispering Sons) van het juiste beeld voorzag. Niemand minder dan Flor Decleir speelt de rol van een overwerkt man, die tot zijn frustratie geen vakantie krijgt… Absoluut de moeite waard!

LIVE
20-23/08, ArcTanGent 2020

Facebook
Twitter 
Instagram