TRIXIE WHITLEY brengt EP ‘LACUNA RE-IMAGINED’ uit

Met trots presenteren we Trixie Whitley‘s nieuwe EP, 6 nieuwe opnames met 3 special guests.

Trixie heeft zes nummers van haar ‘Lacuna’ album uit 2019 opnieuw onder handen genomen tijdens van de eerste maanden van de pandemic in NYC. Ze nam deze nieuwe versies op en nodigde drie getalenteerde muzikanten uit in haar thuisstudio in Brooklyn om strijkers en blazersarrangementen te arrangeren en op te nemen. Multi-instrumentalist Stuart Bogie (die eerder samenwerkte met onder meer Arcade Fire, David Byrne en Run The Jewels) verzorgde de blazerssectie, Emily Wells en Topu Lyo namen de strijkers op. De EP “Lacuna Re-Imagined” is nu uit op alle digitale platforms en op vinyl in beperkte oplage, bestel hier.

Om de release van de nieuwe EP te vieren, zal Trixie een DICE.FM live stream show spelen op het dak van Elsewhere in Brooklyn, NY. Haar vrienden Daniel Mintseris en Stuart Bogie zullen haar vervoegen voor deze exclusieve show. Tickets vind je via onderstaande links.
VS: 4 DEC, 20:00 EST ▷ TICKETS
UK / EUR: 5 DEC, 19:00 GMT ▷ TICKETS

Alle opbrengsten van zowel streamingevenementen als de verkoop van de EP gaan naar het Callen-Lorde Community Health Center in New York City, een wereldleider op het gebied van HIV- en LGBTQ-gezondheidszorg en een inclusief team dat zich toelegt op baanbrekend onderzoek, belangenbehartiging en onderwijs voor positieve verandering, omdat ze geloven dat gezondheidszorg een mensenrecht is.

Website
Instagram
Facebook
Twitter