Trixie Whitley komt naar Lotto Arena!

Trixie Whitley kondigt vandaag haar enige Belgische zaalshow van het najaar aan. Op 14 december speelt ze in de Antwerpse Lotto Arena.

Een paar weken geleden doorbrak Trixie de stilte met ‘Heartbeat’, de eerste single van haar in het najaar te verschijnen nieuwe album. De track krijgt vandaag ook een lyric video van de hand van de Amerikaanse Sophie Loloi.

Bekijk hem HIER

Voor haar nieuwe plaat werkte Trixie in Brooklyn samen met Little Shalimar, die eerder de twee Run The Jewels albums producete. ‘Heartbeat’ is een opwindende en rauwe track waarin hiphop, electronica en soul samensmelten, en maakt duidelijk dat we van deze samenwerking vuurwerk mogen verwachten. De nieuwe plaat is de opvolger van dubbel platina debuut ‘Fourth Corner’ en de fantastische tweede ‘Porta Bohemica’, en verschijnt in het najaar op Unday Records.

Trixie  gaf eerder deze maand al wat van haar gloednieuwe muziek prijs tijdens razendsnel uitverkochte shows op Les Nuits Botanique en in de AB Club.  Op 16 Augustus speelt ze op Pukkelpop haar enige festivalshow op Belgische bodem.

Tickets voor het concert in de Lotto Arena zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 juni om 10u.

Website
https://www.trixiewhitley.com/
Facebook
https://www.facebook.com/trixiewhitley
Twitter
https://twitter.com/TRIXIE_WHITLEY
Instagram
https://www.instagram.com/trixie_whitley