UBERDOPE’s nieuwe plaat GRAAG GEDAAN komt uit vandaag!

Stream/download HIER

Het lange wachten wordt dan toch nog beloond. Uberdope houdt vandaag een nagelnieuwe plaat boven het doopvont. ‘Graag gedaan’ is de naam die hun nieuwste worp draagt en het drietal werkte hiervoor intensief samen met de Compact Disk Dummies. 

‘Graag gedaan’ is een bijzonder veelzijdig album geworden, waarbij de rijke instrumentatie de rappers aanspoorde om verder dan ooit te gaan. Nu eens luchtig, dan weer bijtend maatschappijkritisch: de drie rappers laten horen dat ze tekstueel voor niemand moeten onderdoen in België. Opmerkelijke bijdrages op het album zijn er verder onder meer van labelgenoot Brihang, Jeffrey Jefferson (Ertebrekers), Pieter De Meester (Stavroz, King Dalton) en Charlotte Adigéry (WWWater).

‘Graag gedaan’ luidt hoe dan ook een nieuw hoofdstuk in voor Uberdope. Dit zal doorgetrokken worden in hun liveshows, waarin ze zullen aantreden in een volledig nieuwe bezetting. 

‘Graag gedaan’ wordt uitgebracht door Fake Records en geproduceerd en gedistribueerd door News Distribution Benelux. Het artwork van de plaat is ontworpen door Dennis & Did en fotograaf Alexander Popelier.

Live
26/10/18 @ Charlatan, Gent (ism DEMOCRAZY) – release show – SOLD OUT
06/03/19 Vooruit – Gent (ism DEMOCRAZY)

More shows to be announced

www.uberdope.be
www.facebook.com/UberdopeOfficial
twitter.com/uberdope
www.instagram.com/uberdopeofficial/