VESTROCK kondigt eerste namen aan!

Voor de zesde editie van VESTROCK, een festival dat plaatsvindt op een prachtig eiland in Hulst net over de grens in Nederland, schakelt de organisatie alweer een tandje hoger. Dit unieke festival bestaat uit twee festivaldagen en een juniordag voor kinderen van 4 t/m 16 jaar en combineert op uitzonderlijke wijze muziek, wetenschap, theater en kunst!

Op vrijdag 5 juni, zaterdag 6 juni en zondag 7 juni kunnen festivalliefhebbers genieten van meer dan 65 verschillende acts, waarvan de eerste namen al aan de affiche zijn toegevoegd. Op de MAINSTAGE staan acts als ANOUK, ARSENAL en SHOWTEK. Overdag is er VESTROCK UNIVERSITY, waar festivalbezoekers via draadloze hoofdtelefoons kunnen luisteren naar wetenschappers en andere sprekers. ’s Avonds wordt dit podium omgetoverd tot een SILENT DISCO. Op zondag 7 juni is er zoals steeds ook VESTROCK JUNIOR, een dag vol spetterende acts voor kinderen, jongeren en hun begeleiders.

VESTROCK is met stip het gezelligste boutique festival van de lage landen. Het festival vindt plaats op een prachtige locatie: het Eiland in de vestingwerken van de middeleeuwse vestingstad Hulst, op een steenworp afstand van Gent, Antwerpen en Sint-Niklaas. Het festival bij uitstek voor de echte genieters, met lekker eten, mooie bieren, goede voorzieningen, geweldige muziek, theater, toffe lezingen, een festivaldag speciaal voor kinderen én een camping op kruipafstand.

VESTROCK programma 2015,  eerste namen vrijdag 5 en zaterdag 6 juni:

Vrijdag 5 juni 2015

ARSENAL (BE)

SHOWTEK (NL)

MR POLSKA (NL)

BOMBAY(NL)

MENTAL THEO (NL)

ME (AUS)

Zaterdag 6 juni 2015

ANOUK (NL)

KOVACS (NL)

GIANT3 SAND (USA)

LONELY THE BRAVE (UK)

FATHERSON (UK)

PACESHIFTERS (NL)

PEP & RASH (NL)

WILLOW (BE)

TOUT VA BIEN (BE)

MASON (BE)

 

VESTROCK JUNIOR Programma 2015, eerste namen zondag 7 juni:

Op zondag 7 juni vindt VESTROCK JUNIOR plaats, een festivalprogramma met muziek, educatie en attracties, voor kinderen van 4 tot 16, en hun ouders, verzorgers en opa’s en oma’s.

Op het programma, dat van 14u00 tot 21u00 duurt, staan alvast NIELSON, MAINSTREET, YES-R, KINDEREN VOOR KINDEREN MUSICAL ‘WAANZINNIG GEDROOMD’, BRANDWEERMAN SAM LIVE en FREEK VONK.

 

 

Tickets en info

VESTROCK biedt een camping nabij het festivalterrein, waarvoor aparte tickets kunnen worden gekocht aan € 10

Kaartverkoop via http://www.vestrock.nl/ en http://www.vestrock.be/ . VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor € 30 voor vrijdag en € 35 voor zaterdag en € 17,50 voor Vestrock Junior. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 50.

 

Contact voor de media: geraldine@gentlepromotion.be

Contact voor de organisatie: marcel@vestrock.nl