WENDE lost nieuwe single HET IS GENOEG vandaag!

Beluister ‘Het Is Genoeg’ HIER
Wende trapt nieuw muzikaal werk af met haar single ‘Het is Genoeg’. Het nummer, dat gaat over de essentie van zelfvertrouwen, heeft ze gezamenlijk met zangeres Froukje gemaakt. ‘Het is Genoeg’ is de eerste release van een album dat volgend jaar verschijnt en de single is vanaf vandaag te beluisteren via alle streamingdiensten.Wat is fijner dan een punt in het leven bereiken wanneer ‘goed’ daadwerkelijk ‘goed genoeg’ is? Ongeacht de situatie wetend dat je op jezelf kan vertrouwen en daardoor ook grenzen kan stellen. Een gegeven dat Wende gebruikte als inspiratie bij het schrijven van het popnummer.

Wende over zelfvertrouwen, zoals beschreven in het lied: “Voor mij is dat kunnen zeggen en voelen vanuit je kern dat je goed genoeg bent. Het gaat er niet alleen om dat je het tegen jezelf kunt zeggen, maar dat je ook in staat bent om dat een ander te gunnen. Als we dat aan elkaar doorgeven, komen we hopelijk tot meer zachtheid én een leukere wereld.”

‘Het is Genoeg’ is geproduceerd door Jens van de Meij en Froukje (Veenstra). De videoclip is geregisseerd door Robin de Puy.

Wende
Wende is één van de meest veelzijdige artiesten in Nederland. Ze gaat van pop naar elektronisch, naar jazz en klassiek, en combineert deze muziekstijlen al jaren in grensverleggende interdisciplinaire albums en voorstellingen. Haar prijzenkast weerspiegelt die diversiteit; ze won een Edison in bijna elke categorie en werd als actrice genomineerd voor een Gouden Kalf.

Wende’s carrière begon in 2003; sindsdien maakte ze zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. In 2017 cureerde ze ‘Kaleidoscoop’, waarvoor ze uitdagende samenwerkingen aanging met o.a. Typhoon, Blaudzun en S10. Haar album ‘MENS’ won de Edison Pop Award 2019 in de categorie Beste Album en werd genomineerd voor het Beste Nederlandstalige Album.

Met haar succesvoorstellingen ‘MENS’ en ‘De Wildernis’ speelt ze in uitverkochte theaters en clubs door het hele land en op festivals als Down The Rabbit Hole en Into the Great Wide Open. Wende toert momenteel nog met ‘De Wildernis’ door Nederland.

VOLG WENDE
FacebookInstagram