WILLY ORGAN stelt nieuwe single ‘ANDERSON PAMELA’ voor

Luister/download HIER.

Deze eigenzinnige nieuwe single en tevens openingstrack van Willy Organ‘s nieuwe album ‘Laat Ze Maar Branden’ dat verschijnt op 6 mei vormt een gedachtestroom over spijt, schaamte, verlies en eenzaamheid.
Als metafoor gebruikte Willy de mediafiguur Pamela Anderson, die in de jaren 90 met haar sekstape in een schandaal verzeild geraakte waarbij heel de mensheid haar leek uit te lachen of te veroordelen.
De oer-Vlaamse emotie: “Wat gaan de mensen wel niet denken” echoot door de dromerige mix van trance en pop. Wat gaan de mensen dan wel niet denken van dit nieuwe nummer waarin een artiest zich afvraagt wat de mensen allemaal over hem zouden kunnen denken? Zoals altijd zit er voor Willy weer niets anders op dan er zich niets van aan te trekken!

Vandaag is ook de officiële Willy Organ fandag en de opening van ‘De Willy Organ Totaalervaring’ in het kader van Gebroed in CC De Steiger in Menen. Fans kunnen zich onderdompelen in de wereld van Willy Organ: een bizarre crossover tussen muziek, installatiekunst en performance waarbij de grenzen tussen die verschillende disciplines zullen worden afgetast…

Meer info HIER.

LIVE
22/4, Willy Organ Totaalervaring, CC Steiger, Menen
14/5, Cactus Brugge
24/5, AB Brussel
27/5, Charlatan Gent
3/6, Trix Antwerpen
11/6, Retie Rockt

Facebook
Instagram
Youtube