WILLY ORGAN verplaatst zich in de nagejaagde vrouw in single ‘DOE TOCH NORMAAL MAN’

Check de single HIER.

In zijn nieuwe single ‘DOE TOCH NORMAAL MAN’ fileert Willy Organ de primaire veroveringsdrang van zijn mannelijke soortgenoten. De publieke ruimte is al lang niet meer voorbehouden voor mannen, maar toch slagen zij erin zich op straat te laten gelden door vrouwen na te fluiten, te achtervolgen, te betasten of zelfs te verkrachten.

Willy Organ verplaatst zich in de nagejaagde vrouw, die staat te stressen met haar sleutels in de hand en met zichzelf aangeleerde stelligheid de man negeert, die zijn alfapositie  probeert te verzilveren via inspiratieloze oneliners.

Wat als deze single loskomt van Willy Organ en ‘DOE TOCH NORMAAL MAN’ een slagzin wordt, een wapen in de publieke ruimte? Maak er een hashtag van, een protestlied zelfs, en zorg ervoor dat de boodschap ongemerkt en oorwurmgewijs in de hoofden kruipt van mensen die deel zijn van het probleem. #doetochnormaalman #destraatisvaniedereen

LIVE
3 september: Pivobar, Alveringem
10 september: Rock Herk, Herk-De-Stad
11 september: Dekenijfeesten, Vlasmarkt, Gent
18 september: Floatline festival, Oudsbergen
26 september: Kontrabasfeesten, Ingelmunster
29 september: De Werft, Geel
30 september: Studay, Antwerpen

Noot: (niet voor publicatie)
DOE TOCH NORMAAL MAN is een productie van Willy Organ en Wieger Hoogendorp (Goldband). De backings werden voorzien door Willy zelf en Sophie Straat (Smartlapzangeres en het lief van Wieger). De catcaller werd vertolkt door ene Finn Frederik Marius Meulenbeld, maar deze wenst eigenlijk anoniem te blijven, dus gelieve al dit genamedrop straal te negeren en u te focussen op de boodschap van het lied, waarvoor dank.

Facebook
Instagram
Youtube