YEVGUENI stelt nieuwe single ALLES WAAR IK NU WIL ZIJN FT. RITA ZIPORA voor!

Beluister de single HIER.

Een liefdeslied dat ook een protestsong is (waar hebben we dat nog gehoord?) Over een land dat al te vaak ‘vergeet hoe groot we zijn’. Over de krachten die ons drijven versus zij die ons tegenhouden. En daartussen als grootste kracht vooruit de vrouw. Dezelfde vrouw, die er ook al (exact) twintig jaar bij is. Voor een nog meer bijzondere singe-versie gingen we op zoek naar een vrouwenstem. En vonden we de Nederlandse zangeres Rita Zipora die met haar band Wolken regelmatig op de Vlaamse radio’s te horen is. Ze vond het een heel mooi lied, en ze maakte het nog een stuk mooier.

Het jubileumjaar begon al november 2019 met een wintertournee Morgen Verse sneeuw, met strijkers langs 28 kerken. In maart 2020 gaat het richting Nederland met 3 clubshows in fullband.

Eind april/begin mei 2020 zijn er de 3 exclusieve verjaardagsconcerten, unieke concerten mét special guests (kondigen we niet aan, laat je verrassen!), in fullband, extra large in duurtijd én extra strijkers. Yevgueni concerteert in Het Depot in Leuven (28/29 april) – de stad waar het in 2000 allemaal begon – en de Handelsbeurs in Gent (7 mei). En daarna volgt de drukste Yevgueni-zomer in 20 jaar.

Alle live data vind je hier: https://www.yevgueni.be/home/

Verjaardagsconcerten / clubshows 2020
28/4/20, Het Depot, Leuven // EXTRA SHOW
29/4/20, Het Depot, Leuven // UITVERKOCHT
07/5/20, Handelsbeurs, Gent // LAATSTE TICKETS

Facebook
Instagram